Rok 2023 v Saloos

S příchodem nového roku přichází i čas bilancování. Hodnotíme, jak se nám dařilo v uplynulém roce, co se povedlo a na čem je ještě potřeba dále zapracovat. Jak se v roce 2023 dařilo Saloos?

Novinky v roce 2023

Uplynulý rok byl zlomový, začali jsme naplno využívat možnosti, které nám poskytují biotechnologie a vědecké studie tak, abychom mohli cílit přímo na konkrétní problémy s pletí. Na trh jsme tak uvedli první tři pečující řady s klinicky ověřenými účinky:

Bio Anti-age řadu s damašskou růží, ve které naleznete čisticí pěnu, pleťové tonikum a bioaktivní sérum.

aa řada

Bio Akne řadu se stejnou skladbou produktů a bylinkovou vůní 100 % přírodních esenciálních olejů lemon tea tree, meduňky a šalvěje lékařské.

Akne

Bio Hydratační řadu s okurkovou vůní, která sestává z pleťového tonika a bioaktivního séra.

hydratace

Nadýchané pěny nás i Vás ohromily, proto jsme vyvinuli jednu speciálně pro naše nejmenší a druhou pro potřeby dívek a žen. Světlo světa tak spatřila Bio Měsíčková mycí pěna pro dětiBio Intimia, intimní mycí pěna.

Bestsellerem mezi novinkami se stalo Vitamín C bioaktivní sérum, jehož klinicky ověřené účinky pro rozjasnění pleti potvrzuje i nespočet kladných recenzí našich zákazníků.

céčko

Portfolium aromaterapie jsme rozšířili o novou sadu Aromaterapie pro děti, do které jsme pečlivě vybrali nejlepší 100% přírodní éterické oleje pro děti a novou přírodní směs esenciálních olejů Pro andílky. Kombinace hravých citrusů a vanilky Vás uchvátila natolik, že jste ji doslova rozebrali do posledního kousku i na jarním veletrhu For Beauty 2023. Vzápětí k olejíčku přibyl i přírodní osvěžovač vzduchu se stejnou vůní a i ten jste na, tentokrát podzimním, For Beauty 2023 vzali útokem.

andilci

Měsíc před Vánoci jsem spustili i prodej novinky Vánoční pohoda, která nabízí příjemné typicky sváteční vůně zabalené do zlatem se třpytící krabičky. Ideální jako dárek i pro navození dokonalé vánoční atmosféry ve vašem domově.  

Oceněné produkty

Když už se dostáváme k veletrhům, hned několik novinek si loni vysloužilo prestižní ocenění Modrá planeta. Na jaře zabodovaly obě pěny Bio Růžová čisticí i Bio Dětská měsíčková pěna, na podzim pak ocenění získala kompletní Akne řada i Vitamín C bioaktivní sérum. 

Na veletrzích jste si mohli vyzkoušet všechny novinky, ovonět vybrané esenciální oleje a nechat si poradit s výběrem pečující české přírodní kosmetiky. Přivezli jsme s sebou i zbrusu nové vůně Bio Hydratačních sér na rty Borůvka Tropical, a tak nyní můžete vybírat z 5 omamných vůní.

RTY

Saloos a Vy

V roce 2023 jsme pro Vás uspořádali 26 soutěží na sociálních sítích, ve kterých jsme rozdali desítky našich produktů. Krom klasických soutěžních příspěvků jsme vybrali i několik testujících, kteří měli možnost vyzkoušet celou řadu Akne a získali jsme vesměs pozitivní ohlasy. Potvrdili jste nám, že látky s klinickými studiemi opravdu fungují tak, jak mají a jak je máme otestované my.

Děkujeme Vám za Vaše označování a zmínky o našich produktech, velmi si vážíme Vaší podpory a slova spokojenosti od zákazníků jsou naším hnacím motorem. Díky Vám víme, že má smysl vyrábět kvalitní českou přírodní kosmetiku. 

Do nového roku Vám přejeme mnoho pohody, lásky a spokojenosti, Váš Saloos.

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.