Saloos tip na vánoční dárek pro sestru a nejlepší kamarádku

Znáte se už léta a nedáte na sebe dopustit. Občas se pohádáte, někdy si pobrečíte, ale přesto vám nikdo nerozumí lépe než ona. Ségra, sestřička, nejlepší kamarádka, jedna z nejmilejších osob na světě. Dárky už jste si vyměnily mnohokrát, tak čím ji letos překvapit? Máme pro vás pár zajímavých tipů na dárky, které by se jí mohly líbit

Bio královská péče a peeling Bergamot 

Svěží pleťové duo s optimistickým bergamotem milují všechny energické ženy. Bio královská péče poskytne pleti výjimečnou péči vzácného bio opunciového a bio arganového oleje pro zachování mladistvého vzhledu. Šetrný rýžový peeling s Q10 zajistí dokonalou očistu, která zbaví obličej starých kožních buněk, nečistot a přebytečného mazu. A navíc pleť chrání proti černým tečkám. 

Bio královská péče Saloos

Šlehané bio švestkové máslo 

Je na sladké? Pak ji jistě potěší minimalistická bio pleťová a tělová péče nadýchaná jako šlehačka. A namlsá se nejen pokožka, ale i mysl. Jemná vůně šlehaného bio bambuckého másla s bio švestkovým olejem připomíná slaďoučký marcipán. Využití najde nejen v péči o pokožku a obličej, zamilují si ho i vlasy a nehty. Vmžiku s ním vykouzlí i příjemnou zvláčňující koupel. Originální krabičku můž využít na šperky nebo třeba výrobu vonné svíčky. 

Bio šlehané švestkové máslo

Kouzlo aromaterapie 

Chcete darovat něco krásného a praktického? Věcný dárek a zážitek současně? Známe řešení – malý kurz aromaterapie v ekologické papírové krabičce s přírodními motivy. V sadě 100% esenciálních olejů najde nejoblíbenější přírodní vůně, které jsou vhodné nejen do aromadifuzéru a aromalampy. Lze si s nimi vyrobit i jedinečný osobní parfém, relaxační koupel nebo aroma přívěšek. 

Kouzlo aromaterapie

Saloos tip na vánoční dárek pro sestru a nejlepší kamarádku

Chtěli byste sestře či nejlepší kamarádce věnovat originální dárek a jedinečný zážitek? Vyberte interaktivní online kurz Základy aromaterapie, kde se dozví o účincích rostlin a všech možnostech použití. Vyzkouší si výrobu přírodní kosmetiky a po absolvování obdrží Saloos certifikát. Před samotným kurzem jí pošleme krásný balíček s esenciálními oleji, základem pro výrobu originálního masážního oleje a vzorečky přírodní kosmetiky.

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.