Designové difuzéry do každé domácnosti

Ratanový aroma difuzér
Ratanový aroma difuzér

Vytvořte si doma příjemnou atmosféru díky ultrazvukovému difuzéru na esenciální oleje.

Skladem od 1 199 Kč

Inhalace je nejoblíbenějším způsobem, jak si užít vůně a účinky 100% přírodních esenciálních olejů. Aromalampám už takříkajíc odzvonilo a pokud ještě nemáte doma svůj aroma difuzér, je načase to napravit. Saloos zařazuje do nabídky tři designové ultrazvukové difuzéry a pasivní aromadifuzér do auta, které si vás získají jedinečným provedením, funkčností i lehkostí ovládání.

Proč sáhnout po difuzéru?

Aromalampy, které se k inhalaci převážně využívaly dříve, s sebou krom benefitů nesou i několik nevýhod. Plameny svíčky, díky kterým se esence odpařují sice působí romanticky, ale představují i potenciální riziko požáru a je tedy dobré se od aromalampy vůbec nevzdalovat. Otevřený oheň může být nebezpečný i v domácnostech s dětmi či domácími mazlíčky. Proto je lepší sáhnout po aromadifuzérech, které jsou nejen v tomto ohledu bezpečnější.

Nemusíte se bát, že byste tím přišli o kouzelnou atmosféru, Saloos aroma difuzéry mají několik světelných programů, u některých můžete dokonce volit podsvícení i barevné. Ultrazvuková difúze představuje navíc nejšetrnější formu, jakou můžete esenciální oleje odpařovat. Esence si při ní zachovávají veškeré pozitivní vlastnosti a nestane se vám, že byste je nechtěně přepálili. Všechny difuzéry fungují jen po zvolený čas nebo do odpaření veškeré vody s esenciálním olejem, nevyžadují si tak ani vaši neustálou přítomnost.

Je libo boho, zen či klasika?

Všechny difuzéry Saloos jsou nejen perfektním prostředkem pro inhalaci éterických olejů, ale rovněž jde o designové kousky, které zkrášlí interiér, i když zrovna nejsou v provozu. Vybírat si můžete ze třech variant ultrasonických aroma difuzérů určených do interiéru a navíc pro vás máme připravený i jeden pasivní difuzér do auta. Podívejme se nejprve blíže na ty takříkajíc „na doma“.

Do každého prostředí zapadne klasický difuzér z mléčného skla v elegantním stylu. V provozu vydrží cca 4 hodiny a můžete u něj volit intenzitu a barvu světla podle aktuální nálady.

Univerzálním doplňkem je i difuzér inspirovaný japonskými zahradami v bambusovém provedení. I u něj můžete volit barvu podsvícení a světelný program a inhalovat s ním můžete až 6 hodin.

V neposlední řadě pro vás máme připravený nadčasový designový aromadifuzér s ratanovým opletením. Vytvoříte si s ním dokonalou atmosféru díky možnosti volby intenzity světla, esence se vám vydrží odpařovat až 4 hodiny.

Všechny difuzéry koupíte na našem e-shopu za 1. 199,- Kč, součástí balení je vždy i napájecí kabel. Vyberte si podle svého vkusu či zařízení interiéru ten pravý pro vás.

Aromaterapie na cesty

Ale to není vše, chcete-li si užít vůně a účinky éterických olejů opravdu všude, sáhněte po novém difuzéru do auta. Funguje jako tzv. pasivní, to znamená, že požadovanou esenci jednoduše nakapete na vatový knot a vložíte do hliníkového obalu. Difuzér pak díky praktickému klipu nasunete na ventilační mřížku a můžete si dopřát oblíbenou vůni i na cestách. Jen pozor na levanduli a další zklidňující vůně, které by při řízení nemusely být žádoucí.

Dbejte prosím při inhalaci éterických olejů také na to, že je třeba rozlišovat, kde a pro koho inhalaci provádíte. V blízkosti těhotných žen a malých dětí ověřte, zda je pro ně vhodná používaná esence nebo upravte dávkování.

Zaujal vás některý z difuzérů? Pak omrkněte jejich celkovou nabídku a podělte se o foto či video při používání na našich sociálních sítích.

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.