Dvoufázová NOVINKA pro celou rodinu

Bio Dvoufázový tělový sprej Hořčík & Levandule
Bio Dvoufázový tělový sprej Hořčík & Levandule

Inovativní spojení hořčíkového a bio masážního oleje v lehce vstřebatelném dvoufázovém tělovém spreji.

Skladem od 229 Kč

Objevte multifunkčního přírodního pomocníka, jehož účinky se budou hodit téměř každému. Díky Bio dvoufázovému spreji Hořčík & Levandule můžete pocítit okamžitou úlevu při namožených svalech, neklidných nohou, těhotenských nevolnostech i únavě a vyčerpání. Co stojí za jeho úspěchem?

Symbióza hořčíku a levandule

Do dvoufázového tělového oleje jsme vybrali dvě složky, Hořčíkový a Bio masážní olej Levandule, které dohromady symbioticky podporují zklidnění namožených částí těla. Přírodní sprej využívá benefity obou použitých olejů a pomáhá uklidnit křeče a bolesti svalů. Díky vybraným rostlinným olejům lisovaným za studena bude pokožka hydratovaná, vyživená a zvláčněná, hořčík navíc podpoří bezproblémové fungování svalového aparátu.

Okamžitá úleva pro všechny

Lehce vstřebatelný olej se hodí každému, kdo potřebuje uvolnit napětí a zklidnit tělo i mysl. Jeho jemné složení a mimořádné ulevující a zklidňující účinky umožňují širokou škálu použití. Hodí se sportujícím dětem i velkým sportovcům před, při i po zvýšené námaze, ocení ho i ti, kteří se potýkají se syndromem neklidných nohou. Okamžitou úlevu poskytne při těhotenských nevolnostech a pocitu těžkých nohou i po nadměrné svalové zátěži. Skvělý je navíc i pro seniory a malé děti, kterým může být nepříjemný štípavý pocit při nanášení čistého hořčíku. Levandulový masážní olej snižuje pravděpodobnost štípání a zároveň zklidňuje pokožku.

Protřepat a promíchat

Dvoufázový sprej Hořčík & Levandule se snadno a jednoduše nanáší díky praktickému rozprašovači, je ale nutné ho bezprostředně před použitím důkladně protřepat. Jakmile se obě fáze spojí, ihned naneste požadované množství na namožené části těla a užijte si ulevující pocit.

Vyzkoušejte i vy inovativní kombinaci mocného hořčíku s uklidňující levandulí pro dokonalé zklidnění, úlevu a maximální relaxaci.

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.