FOR BEAUTY 2024

První říjnový víkend se pražské Letňany rozvoněly tisíci vůněmi. Už tradičně PVA EXPO hostilo kosmetický veletrh FOR BEAUTY, kde jsme se Saloos nemohli chybět. Měli jsme tak opět příležitost představit vám všechny novinky, vyměnit si zkušenosti s Vámi, zákazníky, i dalšími prodejci a doporučit třeba esenciální olejíčky, které se obzvlášť na podzim mohou hodit.

Novinky zabodovaly

Od loňského podzimu, kdy jsme na veletrh zavítali naposledy, jsme se činili a vydali hned několik novinek. Přivonět jste si mohli ke zbrusu novým směsím 100% přírodních esenciálních olejů Dotek slunceCitrus mixNádech & Výdech. Potěšilo nás, že se vám líbily stejně jako nám, a tak jste je vykoupili do poslední lahvičky.

Neméně voňavá je i funkční novinka pro péči o tělo, dvoufázový sprej Hořčík & Levandule, kterou oceníte při namožených svalech, křečích i syndromu neklidných nohou. Efektivní spojení účinného hořčíkového oleje a zklidňujícího bio masážního oleje levandule osloví doslova celou rodinu.

Potěšující pro nás bylo zjištění, že naše novinky v bioaktivní pleťové péči získaly prestižní ocenění Modrá planeta za ekologicky čisté produkty! Nově se tímto oceněním pyšní bio Hydratační řada s okurkouZklidňující řada s levandulíBioaktivní sérum na pigmentové skvrny spolu s Pleťovým tonikem s AHA kyselinami. Všechny zmíněné nové produkty jste mohli vyzkoušet i s Anti-age tonikem a bioaktivním sérem na vlastní kůži a jsme rádi, že jsme od vás na ně měli vesměs pozitivní feedback.

Aromaterapie pro každého

Doslova útokem jste vzali naše přírodní osvěžovače vzduchu i 100% přírodní esenciální oleje. Znovu se nám potvrdilo, že se pro své oblíbené vůně každoročně vracíte a rádi objevujete i ty nové. Abychom vám aromaterapii ještě víc přiblížili, máme také několik měsíců v nabídce ultrazvukové Aromadifuzéry, které na našem e-shopu pořídíte s dopravou zdarma a k nahlédnutí jsme je měli i s sebou v Praze. Navíc jsme vám mohli naživo představit Pasivní difuzér do auta, který jste často kupovali jako dárek.

Protože Vánoce se opravdu pomalu blíží, přichystali jsme si pro vás inspiraci, jak přírodní kosmetikou a esencemi potěšit blízké. Těsně před loňskými Vánoci vznikla sada Vánoční pohoda, ve které najdete 5 esenciálních olejů, které okamžitě navodí sváteční atmosféru. Do vánočního kabátku jsme oblékli i vánoční směsi, které v sadě najdete. Tuto i ostatní sady jste na veletrhu mohli omrknout, rovnou pořídit nebo je koupit z pohodlí domova.

Milá setkání

Protože už tradičně je veletrh pořádán souběžně s FOR KIDS, mysleli jsme letos i na vaše drobečky a přivezli s sebou pexeso a zelené balónky. I díky nim jsme mohli navázat spoustu milých rozhovorů, za které děkujeme. V neposlední řadě děkujeme za mnoho pochval a úsměvů, které jste nám na FOR BEAUTY věnovali. Jsme rádi, že naše kosmetika přináší radost zákazníkům, pro které ji s láskou vyrábíme. Děkujeme!

Saloos SOUTĚŽ

Máte nějakou fotku z našeho stánku, s balónkem, pexesem nebo výrobky, které jste u nás koupili (a nemusí být nutně jen z veletrhu)? Pochlubte se na Instagramu (stories nebo post), označte náš profil @saloosnaturcosmetic a přidejte hashtag #ozvenyforbeauty. Autora vybrané fotografie odměníme voňavým balíčkem Saloos. Foto přidávejte do 31.10.2024. 

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.