Přírodní silou proti celulitidě

Celulinie
Celulinie

Účinný bio masážní a tělový olej pro boj s celulitidou. Podporuje zvláčnění a prokrvení pokožky pro dokonalou hebkost a pevnost.

Skladem od 139 Kč

Celulitida je odvěkým nepřítelem mnoha žen. Ačkoliv je pomerančová kůže běžná a není se za co stydět, když přijde řeč na plavkovou sezónu, každá se děsíme toho, kolik „ďolíčků“ nám zase přibylo. Za celulitidou stojí problém s nerovnoměrným ukládáním tuku pod kůží a může potrápit každého, dokonce i muže. Podívejme se společně na to, jak s hrbolky naložit díky přírodní kosmetice.

Přírodní kosmetika na celulitidu

Stále častěji se lidé v oblasti péče o pokožku obrací na přírodní cestu a hledají co nejčistší řešení. Přírodní kosmetika nabízí hned několik možností, jak zlepšit vzhled pokožky a snížit viditelnost pomerančové kůže. S celulitidou můžete zatočit i při každodenním mytí. Vyzkoušejte sprchový olej Celulinie s pečlivě vybranými 100% přírodními esenciálními oleji, které pomohou zvláčnit a zpevnit pokožku. Stejnojmenný bio tělový a masážní olej nádherně provoní kůži citrusovou vůní a hlavně skvěle prokrvuje a hydratuje. Díky pravidelné masáži problematických partií můžete udržet kůži pevnou a pružnou, ale výborně se hodí i na každodenní mazání místo tělového mléka.

Pravidelný peeling pro hladkou kůži

Aby se vám pečující kosmetické přípravky lépe absorbovaly, je dobré do pravidelné péče zařadit peelingy. Díky Saloos Bio tělovým peelingům se zbavíte nežádoucích odumřelých kožních buněk. Zlepšují rovněž texturu pokožky, poradí si se striemi či jizvami a také právě s ďolíčky od celulitidy. Peelingy také napomáhají stimulaci krevního oběhu a v neposlední řadě si díky nim můžete dopřát pečující relaxační chvilku, při které smyjete nejen nečistoty z pokožky, ale i stres z každodenního shonu.

Žít zdravě(ji) se vyplatí vždycky

Krom správných kosmetických pomocníků je dobré dbát i na zdravý životní styl včetně stravy. Snažte se držet takový jídelníček, který není přehlcený tuky, zařaďte celozrnné potraviny a konzumujte i dostatek vlákniny. Možná vás může překvapit, že i přílišné solení a kořenění může vést k prohloubení pomerančové kůže. Obojí totiž může vést k dehydrataci a vzniku otoků, což jsou faktory přispívající ke vzniku celulitidy. Samozřejmě, úplně ideální je také vyšetřit alespoň 4x týdně čas na krátké cvičení.

Na celulitidu je zkrátka možné alespoň trošku vyzrát a pomoci nám s tím může i přírodní kosmetika. Ale nevěšte hlavu, pokud vám stále nějaký ten ďolíček či hrbolek zůstává, jsme přeci jen lidi. 

O autorovi

Martina H.
Milovnice přírodní kosmetiky a hrdá majitelka kočky nám pečuje o blog a různé další texty. K nám do Saloos ji jako zkušenou markeťačku přilákala láska k aromaterapii a přírodním surovinám, zkrátka ke všemu, co je potřeba k celkové pohodě. Společně s naší milou kolegyní Alenou odpovídá na vaše dotazy, můžete se s ní potkat na přednáškách a festivalech u stánku Saloos. Ve volném čase se věnuje vinohradu a celoročně vyráží na toulky přírodou.